δραστηριοτητες

Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προιόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προιόντα με προστιθέμενη αξία.

αξιοπιστια

Η αξιοπιστία είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για τους βιομηχανικούς πελάτες όσο και για τους διανομείς μας. Ως παραγωγοί συσκευασίας τροφίμων, καταλαβαίνουμε ότι οι πελάτες μας χρειάζονται έναν αξιόπιστο συνεργάτη και σχεδιάζουμε τη διανομή μας για να διασφαλίσουμε ότι η συσκευασία παραδίδεται εγκαίρως και σε άριστη κατάσταση. Ταυτόχρονα, δεδομένου ότι η συσκευασία είναι χαμηλού κόστους σε σύγκριση με το τελικό συσκευασμένο προϊόν, βεβαιώνουμε πάντοτε ότι το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς παραμένει στο ελάχιστο. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε λύσεις ακόμα και για επείγουσες παραγγελίες, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μην αντιμετωπίζουν ελλείψεις.

history

2002.

Creation of Packaging Business Unit.

.2002

. .

2003 . Additional Warehouse

. .

2004.

XPS production capacity doubles. In house scrap recycling improved. First absorbent tray produced.

.2004

. .

2005 . First export sales.

. .

2007.

First exports to competitive Italian market.

.2007

. .

2009 . Automated downstream packaging equipment is installed. Improved loading ramps increase loading efficiency.

. .

2011.

First exports to Australia - New Zealand, exports to Russia. XPS production capacity increased.

.2011

. .

2012 . Logistics Optimisation ensures 48h delivery to 90% of Greece (population), including islands. First foam sealable barrier production.

. .

2014.

Absorbent board for MAP fish packaging. First export to the USA.

.2014

. .

2015 . Second warehouse.

. .