Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε διεθνείς και εθνικές εμπορικές εκθέσεις ως εκθέτες. Ελέγξτε αυτήν την ενότητα της ιστοσελίδας μας για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκθέσεις και τις προηγούμενες εκθέσεις μας.
επερχομενες εκθεσεις

Ντίσελντορφ, 4 - 10 Μαίου 2017

Η Interpack είναι το κύριο γεγονός για τους κλάδους τροφίμων, ποτών, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, μη εδώδιμων και βιομηχανικών ειδών. Καμία άλλη εμπορική έκθεση στον κόσμο δεν παρουσιάζει ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Σε καμία άλλη εμπορική έκθεση η βιομηχανία συσκευασίας δεν παρέχει σε όλους τους τομείς εξειδικευμένες λύσεις και καινοτόμα σχέδια βασισμένα σε τέτοια ποικιλία υλικών και, φυσικά, είναι η σημαντικότερη εκδήλωση για τη βιομηχανία συσκευασίας.

Eπισκεφθείτε το περίπτερο μας στο Hall 9 / B17

Ντουμπάι, 31 Οκτ - 2 Νοε 2017

Με την υποστήριξη της Gulfood, η Gulfood Manufacturing είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εμπορική έκθεση για τον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων. 35.000 παραγωγοί τροφίμων και ποτών από 160 χώρες θα έρθουν σε αναζήτηση λύσεων συσκευασίας στην Gulfood Manufacturing το 2017.

προηγουμενες εκθεσεις
Μπολόνια, 18 - 19 Ιανουαρίου 2017

Η Marca είναι μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εμπορικές εκθέσεις για τη βιομηχανία ιδιωτικής ετικέτας και την έκθεση International Label Supermarket. Οργανώνεται από τη BolognaFiere σε συνεργασία με την Associazione della Distribuzione Moderna (ADM - Σύγχρονη Ένωση Supermarket). Είναι η μόνη ιταλική έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά σε ιδιωτικές ετικέτες. Με δύο γεμάτες μέρες γεμάτες επιχειρηματικές ευκαιρίες, εργαστήρια και συζητήσεις είναι μια εκδήλωση η οποία γρήγορα καθιερώθηκε ως η εκδήλωση που πρέπει να παραστεί η βιομηχανία. Ένα αναπόσπαστο και μοναδικό κομμάτι της έκθεσης είναι η Επιστημονική Τεχνική Επιτροπή που εκπροσωπεί τα κορυφαία εμπορικά σήματα σούπερ μάρκετ που βοηθούν να καθορίσουν τα πρότυπα και τα στρατηγικά θέματα της έκθεσης. Η Marca προσφέρει την ευκαιρία στον κλάδο επωνυμίας να αναπτύξει σχέσεις με τα μεγάλα σήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ που προωθούν τις πολιτικές ιδιωτικής ετικέτας τους κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Παρίσι, 14 - 17 Νοεμβρίου 2016

Η ALL4PACK Paris προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων για την προβολή όλων των καινοτόμων δυνατοτήτων του τομέα συσκευασίας: Πρώτες ύλες, αναλώσιμα και ταινίες / Μηχανές επεξεργασίας και συσκευασίας / Μηχανές σήμανσης, παρακολούθησης, σήμανσης και κωδικοποίησης / Δευτεροβάθμια, τριτοβάθμια και μηχανήματα αποστολής / Συσκευασία Και δοχεία / εκτύπωση συσκευασίας, μετατροπή, ετικέτες. Αυτή η διεθνής εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου 2016 στο Paris-Nord Villepinte της Γαλλίας και προσέλκυσε 88.000 επαγγελματίες και κορυφαίους αγοραστές. Η έκθεση διεθνούς εμπορίου συγκεντρώνει τους εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου τροφίμων, υγρών, καλλυντικών, ομορφιάς, πολυτελών ειδών, υγειονομικής περίθαλψης, φαρμακευτικής, λιανικής και καταναλωτικών αγαθών, προσφέροντας τους 4 ημέρες συνεδριάσεων, διαδηλώσεων, καινοτομιών και παρουσιάσεων.

Νυρεμβέργη, 27 - 29 Σεπτεμβρίου 2016

Η έκθεση FachPack είναι το σπίτι για περισσότερους από 1.500 εκθέτες που προσφέρουν όλες τις πτυχές της συσκευασίας για τη βιομηχανία και τα καταναλωτικά αγαθά, συναντώντας επισκέπτες από διάφορους τομείς. Είτε πρόκειται για υλικά συσκευασίας, μηχανές συσκευασίας, εκτύπωση πακέτων / PrintPack και επεξεργασία, συστήματα logistics, υπηρεσίες για τη βιομηχανία συσκευασίας - η FachPack καλύπτει κάθε θέμα με τη σωστή έμφαση.

Φρανκφούρτη, 7 - 12 Μαίου 2016

Το Νο 1 για τη βιομηχανία κρέατος - "Meet the Best!" Η IFFA είναι η σημαντικότερη πλατφόρμα καινοτομίας για τον τομέα και η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση που εστιάζει στο θέμα του κρέατος. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές από τη Γερμανία και το εξωτερικό παρουσιάζουν καινοτόμες τεχνολογίες, τάσεις και μελλοντικές λύσεις για όλα τα στάδια της αλυσίδας επεξεργασίας κρέατος: από τη σφαγή και τον τεμαχισμό μέχρι τη συσκευασία και τις πωλήσεις.